Vi ser etter deg som har erfaring fra å stå på egen stasjon, både varm og kald. I kjøkkenet til Mikael Öster tar man ansvar over en egen stasjon og det forventes at man er strukturert og tåler stress.
Her finnes gode muligheter å utvikles som kokk i et fantastisk kjøkken team.
Du har:
-
God erfaring fra tilsvarende arbeid
-
Lagspiller
-
Høy produksjonskapasitet
-
God struktur og tar ansvar
-
Gjerne erfaring fra fine dining
-
God serviceinnstilling og er genuint opptatt av å skape den beste gjesteopplevelsen
-
Gode samarbeidsevner og er løsningsorientert
-
En positiv attityde, godt humør og «stå-på» vilje
-
Behersker engelsk godt, både muntlig og skriftligt
Vi tilbyr:
-
Et spennende arbeidsmiljø på et av Norges mest berømte og anerkjente reiselivsprodukter
-
Å jobbe sammen med et høyt motivert team
-
Mulighet for personalbolig
-
Konkurransedyktige betingelser
-
Personalfordeler på NHG´s hoteller, samt hos De Historiske Hotel og Spisesteder
-
God utvikling og karrieremuligheter i et firma i vekst
-
Arbeid i kanskje Norges vakreste omgivelser