Restaurant Bandak
Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Restaurantopplevelsen er i fokus under et besøk på hotellet. I tråd med hotellets historie og orginale utganspunkt er menyen franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
Hotellets restaurant tilbyr fire- og seks-retters meny, det er også mulighet for Chambre séparée. Restauranten dekkes opp i klassisk stil med hvite duker og levende lys og man blir servert med hvite hansker og tversover. Restauranten har på kvelden en kleskode og vi ønsker at våre gjester bekler seg pent (bukse, skjorte, dressjakke o.l.) og det er mulig å låne dressjakke på hotellet.
Spisesalen er beholdt i historisk stand og omtales som en av hotellets viktigste severdigheter av riksantikvaren.
Bord i restauranten er i utgangspunktet forbeholdt overnattende hotellgjester, men ta gjerne kontakt for å undersøke aktuelle datoer.
NB, alle gjester bes forhåndsbestille bord og hotellet forbeholder seg retten til å bestemme/justere tidspunkt for å garantere best opplevelse for alle hotellets gjester.