Kulinariske opplevelser på Dalen Hotel

 

Restaurant Bandak står i historisk særstilling og beskrives som en av hotellets viktigste severdigheter. Restauranten er bevart i original stand og bør oppleves når du besøker oss. Afternoon Tea er en av våre gjestefavoritter og kan nytes ute på vår terrasse eller i en av våre historiske salonger. Vi har også piknikkurven vi gjerne fyller, hvis du ønsker å ta med deg lunsjen ut i hagen eller på tur. Vi arrangerer vinsmaking, Wine O´Clock, hver dag for lidenskapelige gjester som ønsker å utforske vinens verden, og legger veldig gjerne til rette for chambre séparée for ditt eksklusive middagsselskap, jubileum eller annen høytidelig feiring.

  • For gjester uten overnatting slipper vi et lite utvalg bord i Restaurant Bandak hver kveld. Ta gjerne kontakt direkte for å undersøke kapasitet for ønsket dag: E-mail: [email protected] // Tel: +47 35 07 90 00.

Vi ønsker deg som gjest hjertelig velkommen til en historisk mat- og drikkeopplevelse du sent vil glemme!


Privat salong/Chambre séparée
Vi vil også gjøre våre gjester oppmerksomme på at hotellet har mulighet til å reservere privat salong/Chambre séparée for middager med gullkant.