Restaurant Bandak
Piano
Restaurant Bandak
Afternoon tea
Restaurant Bandak
Servitør
Cocktails

Restaurant Bandak

Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Restaurantopplevelsen er i fokus under et besøk på hotellet. I tråd med hotellets historie og orginale utganspunkt er menyen franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
 
Hotellets restaurant tilbyr fire- og seks-retters meny, det er også mulighet for Chambre séparée. Restauranten dekkes opp i klassisk stil med hvite duker og levende lys og man blir servert med hvite hansker og tversover. Restauranten har på kvelden en kleskode og vi ønsker at våre gjester bekler seg pent (bukse, skjorte, dressjakke o.l.) og det er mulig å låne dressjakke på hotellet. 
 
Spisesalen er beholdt i historisk stand og omtales som en av hotellets viktigste severdigheter av riksantikvaren. 
 
Bord i restauranten er i utgangspunktet forbeholdt overnattende hotellgjester, men ta gjerne kontakt for å undersøke aktuelle datoer.

NB, alle gjester bes forhåndsbestille bord og hotellet forbeholder seg retten til å bestemme/justere tidspunkt for å garantere best opplevelse for alle hotellets gjester.

Eksempelmenyer 2023 

4- Retters meny:

4-retters meny

6- Retters meny:

6-retters meny

NB, menyen servert vil sannsyneligvis være en annen en denne menyen


Privat salong/Chambre séparée
Vi vil også gjøre våre gjester oppmerksomme på at hotellet har mulighet til å reservere privat salong/Chambre séparée for middager med gullkant.


Presseomtaler Restaurant Bandak / Dalen Hotel:

Presseomtale i Dagens Næringsliv 30.08.2019