Dalen Hotel frontbilde
Dalen Hotel ankomst
MS henrik Ibsen Spjottsodd

Team Dalen Hotel

Thor Filip Halvorsen, Direktør
Thor Filip har erfaring med hotelledelse og restaurantdrift samt gjennomføring av arrangementer, events og konferanser. Med ett godt overblikk og med fokus på detaljene har han koordinert små og store selskaper. Han er aktiv i ledergruppen og jobber med gjennomføring av strategiske mål for hotellet, jobber aktivt med totalopplevelsen og serviceopplevelsen. Hans drivkraft er å skape gode resultater, gode opplevelser og bygge gode team. E-post: [email protected]

Mikael Öster, Executive kjøkkensjef
Mikael er svensk og har med seg en bred erfaringsbakgrunn. Han har jobbet i Sveits, Frankrike, Kanada, Danmark og Island og har en karriere som blant annet omfatter mer enn 10 år som eier av Westra Piren Restaurang i Göteborg, en restaurant hvor han blant annet i mange år var innehaver av en stjerne i den berømte Michelin-guiden. Han har i tillegg vært innehaver av Bohusläns eldste gjestgiveri og drevet for seg selv som konsulent innenfor hotell- og restaurantdrift. Gjennom årene har han fått med seg utmerkelser som Gastronomiska Akademiens Guldmedalje, Västsvenska Restaurangakademiens Guldmedalje og vært plukket ut til Relais Gourmands «50 Greatest Chefs in the World».

Når vi spør Mikael hvilke tanker han har om hotellet og Restaurant Bandak, svarer han ettertenksomt:
Dalen Hotel er et lite eventyr. For en kjøkkensjef med et stort hjerte for ekte og autentisk kokkekunst basert på fantastiske, lokale råvarer og klassisk «fine dining», er dette hotellet bare helt riktig. Det blir ikke mye mer klassisk enn dette, og jeg gleder meg til å forsette den gode utviklingen og skape fantastiske kulinariske opplevelser for gjestene våre.
E-post: [email protected]

Jon Marius Reinskås Aarstad, Resepsjonssjef

Jon Marius har jobbet hotellet siden 2015 og er godt kjent med alle deler av driften. Denne kunnskapen bruker han til å garantere en flott opplevelse for våre gjester i alle ledd.

E-post: [email protected]

Restaurantsjef

E-post: [email protected] 

Kai Brattestå, Vaktmester
Kai har jobbet på hotellet siden han var en liten gutt, han er uvurderlig for hotellet og beriker oss stadig med hans kunnskap. Foruten hotellet så er hans lidenskap i fiske. Det er ikke bare bare å holde orden på et 125 år gammelt tre hotell.
Epost: [email protected]

Aga, Husøkonom
Agnieszka er ansvarlig på husøkonom avdelingen. Hun holder øye med hver eneste detalj på hotellet for å sikre at våre gjester får den høyeste standarden både på rommene og fellesområdet. Hun kommer fra nord i Polen og har vært i hotellbransjen i flere år.