Bryllup på eventyrhotellet

 

På Dalen Hotel arrangeres mange flotte bryllup gjennom sesongen fra slutten av april til starten av oktober. Med vår idylliske beliggenhet innerst i enden av Telemarkskanalen skapes en helt spesiell stemning. Det romantiske eventyrbryllupet dere ønsker dere får dere her hos oss på Dalen.

De fleste brudepar ønsker å sette sitt personlige preg på den store dagen og vi hjelper gjerne til med planleggingen i forkant og er naturligvis tilgjengelig gjennom hele oppholdet.

En beskrivelse av et eventyrbryllup hos oss kan se slik ut:

Ankomst dagen før vielse

Normalt vil bryllupsgjestene ankomme hotellet til ulike tider. Vi anbefaler vår flotte velkomstbuffet tilberedt med kjærlighet som en hyggelig inngang til den store begivenheten. Mange brudepar velger denne ettermiddagen å ta med seg bryllupsgjestene på et hyggelig kulturhistorisk seilas med M/S Henrik Ibsen på Telemarkskanalen. Her vil vi servere musserende vin og snacks ombord hvis ønskelig.

Selve bryllupsdagen

For brudeparet som gjerne bor på hver sin brudesuite serveres en elegant frokost på rommet, mens bryllupsgjestene koser seg med dagens første måltid i restauranten

Fantastiske Eidsborg stavkirke er en populær kirke for vielse for mange brudepar og kirken ligger kun 6 km unna hotellet. Her kan vi tilby muligheten til å ankomme kirken med vår veteranbil, en Jaguar MKII fra 1959, som i mange år har kjørt bruden og brudepikene.

Ved borgerlig vielse er vår vakre hage en sterk anbefaling fra mange brudepar. Vår frodige og vakre hage skaper en særdeles romantisk og privat ramme rundt begivenheten. Ikke minst får dere fantastiske rammer for bryllupsfotografering, både ute og inne i våre historiske omgivelser. Etter vielsen er det servering av Champagnetårn og kanapéer. Bryllupskaken serveres typisk etter bryllupsskålen og før middag.

Festmiddagen vil bli servert i hjertet av hotellet, nemlig den historiske restaurantsalen. Her dekkes det opp med hvite duker, kandelaber med levende lys og stilkblomster. Vårt eminente kjøkken vil komponerer en fantastisk fire-retters festmeny, med tilhørende håndplukkede viner spesielt tilpasset smakskombinasjonene i menyen.

Etter middagen serveres avec i vår majestetiske peisestue, mens vår pianist spiller vakre pianotoner fremfor peisen. Til kvelden serverer vi nattmat i form av pølser fra lokalt pølsemakeri.
 
For mindre selskaper tilpasses bryllupet slik at andre gjester ikke er til sjenanse for begivenheten.

Avreise

Frokost serveres i vår restaurant før avreise.

Vi anbefaler brudepar og gjester å ta et friskt bad med tilhørende saunaopplevelse i Soria Moria Sauna før avreise. Et «spa for sjelen» som en herlig avslutning på oppholdet.
 

For forespørsel eller reservasjon av ditt bryllup ta gjerne kontakt direkte med hotellet på telefon +47 35 07 90 00 eller send e-post til [email protected]