Dalen Hotel® har de beste forutsetningene og rammene for et vellykket møte eller samling for dere som søker en helt spesiell atmosfære. Her finner man inspirasjon og ro, som gjør godt for konsentrasjonen. Det er mange muligheter for at du og ditt selskap skal kunne gjennomføre et godt skreddersyd program for kurs og møtevirksomhet opp til 120 deltakere. Hva med å reservere hele hotellet?

Dalen hotel rum

Historisk konferansepakke. Fra kr 4790,- per person/natt.

Vår innholdsrike kurs- og konferansepakke inneholder overnatting på eventyrhotellet Dalen Hotel®, møterom med kaffe/te og frukt og vann, velkomstdrink foran peisen med historiekåseri, 3 retters middag, kaffe med pianomusikk foran peisen, frokostbuffet, møterom dag 2 med kaffe/te og frukt og avsluttende lunsj.

 

Selskapsrom Victoria

Selskapslokalet Victoria ligger i 2. etg og har flott utsikt mot hagen og Bandak med egen stor balkong. Rommet tar opp til 60 personer i kino oppsett, 40 personer i skoleoppsett/kino og 32 personer på langbord.

Konferansepakker Dalen Hotel
Sesong: April –   Oktober

Konferanse – basispakke kr 4790,-
Overnatting i historisk enkeltrom
A la carte frokost
Lunsj ankomstdagen
Kjøkkensjefens utvalgte 3 retters middag
Pianokonsert
Historiekåseri foran peisen med velkomstdrink
Konferanserom med fullt utstyr og fri internett
Penn og papir på møterom
Hjemmelaget kake, frukt
Kaffe, isvann og te hele dagen
Avsluttende lunsj.
Gratis parkering

Dagpakke kr 550,-
Kaffe, te og isvann tilgjengelig hele dagen
Frukt og kake servert på ønsket tidspunkt
Lunsj
Møterom m/standard AV – utstyr med fri internett
Penn og papir på møterommet
Gratis parkering

I alle pakker inngår det gratis ladning av Elbil. (semihurtiglading 22kw 400V/32A (type2) i tillegg til 2 stk 230V standard uttak.

Salonger
Våre 3 flotte salonger kan skilles av til å holde enkle møter eller å sitte adskilt for gruppearbeid.

Restaurant
Vår store restaurant kan brukes til konferansesal og tar opp til 120 personer i kinooppsett.

Tokke Kulturhus
Dalen har et nytt og svært moderne kulturhus der det er muligheter for å holde store arrangementer, kurs, møter og seminarer. Leie av disse lokalene kan kombineres med bruk av Dalen Hotel. Videre informasjon om lokalene finnes på www.tokke.kommune.no under kultur og fritid. Kulturhuset ligger kun 10 minutters gange fra hotellet.

Teknisk utstyr
Dalen Hotel® har gratis trådløst internett med god kapasitet i hele bygningen. Hotellet har ellers til rådighet projektor, lerret og flippover.

Vi hjelper dere til å finne den løsningen som passer best for deres behov. Kombiner gjerne deres opphold med aktiviteter i området, forslag finnes under aktiviteter og tilbud.

For forespørsel eller reservasjon av ditt møte/arrangement ta gjerne kontakt direkte med hotellet på telefon +47 35 07 90 00 eller send e-post til [email protected]