Kjøkken

Souschef søkes

Som souschef er du en sentral del av lederteamet på kjøkkenet og bistår kjøkkensjef Mikael Öster med daglig drift som menyer, orden, varetelling og service. Man er også en forbilde for de andre medarbeiderne på kjøkkenet og i restauranten.  

 

Du har: 

  • God erfaring fra motsvarende arbeid 

  • Lederegenskaper og flink til å vise og lære ut 

  • Erfaring fra fine dining  

  • God serviceinnstilling og er genuint opptatt av å skape den beste gjesteopplevelsen 

  • Gode samarbeidsevner og er løsningsorientert 

  • Bra struktur og tar ansvar 

  • En positiv attityde, godt humør og «stå-på» vilje 

  • Behersker engelsk godt, både muntlig og skriftlig  

 

Arbeidsoppgaver: 

  • Kvalitetssikring av daglig drift  

  • Rekruttere medarbeidere  

  • Lede og utvikle ditt eget team i restauranten 

  • Skape ett godt arbeidsmiljø 

  • Planlegging av bemanning etter prognoser og budsjett.  

  • God serviceinnstilling og er genuint opptatt av å skape den beste gjesteopplevelsen 

 

Vi tilbyr: 

  • Et spennende arbeidsmiljø på et av Norges mest berømte og anerkjente reiselivsprodukter 

  • Å jobbe sammen med et høyt motivert team 

  • Mulighet for personalbolig 

  • Konkurransedyktige betingelser 

  • Personalfordeler på NHG´s hoteller, samt hos De Historiske Hotel og Spisesteder 

  • God utvikling og karrieremuligheter i et firma i vekst 

  • Arbeid i kanskje Norges vakreste omgivelser 

One file only.
2 MB limit.
Allowed types: txt pdf docx doc.
One file only.
2 MB limit.
Allowed types: txt pdf docx doc.