Dalen Hotel

Sammen skaper vi drømmer

Vil du bli med på å ta med våre gjester på en tidsreise tilbake til 1894 og få dem til å oppleve Dalen Hotel så som det var ment å være? 

Eventyrhotellet Dalen Hotel, søker genuint serviceinnstillte medarbeidere for sesongen 2022. 

Dalen Hotel i hjertet av Telemark er et unikt eventyrhotell i tre fra 1894 i dragestil med 49 rom, majestetisk hall, historiske salonger og fine dining restaurant. Dalen Hotel var bygget for Europas adelige, rike og berømte som reiste fra Kristiania til Bergen via Telemarkskanalen og etter 100 år ble Dalen Hotel ble restaurert tilbake til original stand på midten av 90-tallet.

I dag er hotellet igjen et meget velholdt hotell og vi bringer fortsatt hotellets gjester vannveien opp gjennom slusene med vårt kanalskip M/S Henrik Ibsen fra 1909, akkurat som i 1894. M/S Henrik Ibsen seiler mellom Skien og Dalen hver dag fra mai til oktober og er noe av det som gjør at Telemarkseventyret og tidsreisen til Dalen Hotel har blitt en av Norges mest utrulige destinasjoner.

Etter endt sesong på Dalen finnes det gode muligheter for utvikling og videre arbeid i konsernet. Les gjerne mer om NHG og våre andre søsterhoteller lenger ned. 

 

Vi åpner dørene for de første gjestene 28 april 2022. Her under finner Dem de tilgjengelige stillingene
 

Hvilken avdeling vil du jobbe i?

Våre søsterhoteller i Norwegian Hospitality Group

 

Hotellet eies av Norwegian Hospitality Group AS, som også eier og driver 6 andre hoteller i Oslofjordregionen og Strömstad i Sverige, og hotellet er medlem av De Historiske Hotell og Spisesteder.