Våre ansatte

Historier fra Dalen Hotel

Opplevelser og historier fra hotellets ansatte.

Resepsjonist Emelie Hauge

Emilie Hauge - Resepsjonist

 
Hva er din stilling? 

Jeg jobber på Dalen Hotel og det er min andre sesong som resepsjonist. I år har jeg også fått muligheten til å jobbe i restauranten under frokost. 

 
Hva er det beste med å jobbe på Dalen Hotel? 

På Dalen Hotel har vi et tett samarbeid mellom alle avdelinger! Jeg har derfor et godt forhold til mine kollegaer og setter stor pris på det. I tillegg er det er også fantastisk å jobbe på et hotell med så vakker natur. Mine to sesonger på Dalen Hotel har resultert i et sterkt ønske om å studere hotellfag. Etter nyttår begynner jeg på hotellfagskole i Den Hague. Jeg gleder meg! 

 
Tre viktige nøkkelord for deg 

Samarbeid med mine kollegaer, hotellets historie og roen i Dalen! 
 

Hotellsjef Jon Marius

Jon Marius Aarstad - Hotellsjef

 
 
Hvilket hotell jobber du på? Og, hva er din stilling? 

I dag jobber jeg som hotellsjef på Dalen Hotel. Eventyrhotellet har også skapt et eventyr for meg, med å starte i baren i 2015, der jeg fikk være med å utforme gin sortimentet, jobbe under store og små arrangement. Videre ble det resepsjonen som ble fokuset og der gikk jeg opp til å bli resepsjonssjef og så ble jeg hotellsjef. 

 
Hva er det beste med å jobbe på Dalen Hotel?

Dalen Hotel er veldig spesielt for meg siden jeg er oppvokst i nærområdet. Etter mange år rundt i landet på andre servicesteder falt det naturlig å jobbe her. Hotellet har en sjarm en ikke finner mange andre steder. Den nasjonalromantiske estetikken ved å sitte på terrassen å nyte en Afternoon Tea, med bratte fjell og vann som utsikt gjør dette magisk. Kollegaer kommer fra hele verden for å jobbe sammen med oss og skape den unike opplevelsen. Gleden av å se både medarbeidere og gjester sin nytelse av dette unike hotellet gjør dette perfekt. 

 
Hvorfor anbefaler du andre å jobbe på hotell og i hotellbransjen? 

Hotellbransjen er en bransje med så utrolig mye forskjellige arbeidsoppgaver, der man kan med å vise lidenskapen man har til det man gjør, fortrylle gjester inn i ett eventyr og opplevelser de kommer til å snakke om i en årrekke. 

Hovmester Karin Ramm Andersson

Karin Andersson - Assisterende Restaurantsjef

Hvor kommer du fra, og hva er din rolle hos Norwegian Hospitality Group i Telemark?

Jeg kommer fra Lund i Sør-Sverige, og jeg jobber som assisterende Restaurantsjef på Dalen Hotel også i år. 

 
Hvorfor har du valgt akkurat denne typen arbeid, og hva er det som er så spesielt med Dalen Hotel, Telemarkskanalen og M/S Henrik Ibsen? 

Jeg tar for tiden en bachelorgrad innen hotellfag og turisme ved universitetet i Lund, og jeg har egentlig alltid jobbet i denne bransjen ved siden av skole og studier. Dalen Hotel har en spesiell plass i hjertet mitt rett og slett fordi det er et helt unikt sted. Det vil du oppdage når du besøker oss. 

 
Hvilke forventninger har du til kommende sesong, og tror du at den vil bli påvirket av covid-19 på noen måte? 

På grunn av den pågående situasjonen forbereder vi oss på en sesong som kommer til å ligne på den forrige, og den var både svært hektisk og kjempegøy. Jeg ser frem til å møte både gamle bekjente og nye gjester i 2021. Vær velkommen! 

Restaurant manager Nicole

Nicole Avondo - Restaurant Manager

 

Which hotel do you work at and what is your position? 

I am restaurant manager at the beautiful Dalen Hotel in Telemark. 

 
What is the best thing about working at Dalen Hotel? 

I feel very lucky to work in Dalen Hotel. It´s a magical place and unique in the world. The best part of working here? I think everything is amazing, from the feeling of working in another Era, to give to our guests this kind of special experience. I love to meet new people every day and to work with so many different Nationalities! 

Three important keywords for you?

Passion for my job, teamwork and guest satisfaction 

 

Salgssjef Eirik Andersen

Eirik Andersen - Salgssjef

 
Hva er din stilling? 

Jeg startet i resepsjonen på Dalen Hotel i 2015 etter å ha flyttet tilbake til Dalen. Kort tid etter oppstart ble jeg og min medarbeider opphøyd til en ansvarsstilling «Front Desk Supervisor». I 2016 tok jeg over stillingen som resepsjonssjef. Jeg drev resepsjon og booking frem til 2018, og lærte mye spennende om bransjen og hotellet. I 2018 så vi behovet for en dedikert stilling for salg og booking og jeg gikk inn i stillingen som salgssjef. Her ble fokuset i større grad gruppesalg, pakkesalg og revenue management. Grunnet min bakgrunn i IT har jeg hatt stort fokus på forbedring av online salg, nettsider og interne salgssystem. 

 
Hva er det med beste med å jobbe på Dalen Hotel? 

Så lenge jeg har jobbet her har det vært en ung og engasjert ledergruppe. Dette har gjort at vi hele tiden ser på nye muligheter samt et godt sosialt miljø blant de ansatte. Det er også en arbeidsplass med gode mulighet for å vokse å ta til seg mye kunnskap og erfaring på kort tid. 
 
Det er givende å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo og en klart definert høysesong. Som et sesonghotell får vi også muligheten til å «gjennoppfinne» oss selv hvert år og kan i større grad ta tak i utfordringer og åpne med blanke ark hver vår. 

 
Tre viktige nøkkelord for deg som du knytter til Dalen Hotel

Vekstmulighet, Arbeidsmiljø og en Spennende hverdag: