Topcamp Hallingdal

Topcamp Hallingdal

Velkommen til helårs opplevelsescamping midt mellom Oslo og Bergen. Topcamp Hallingdal ble åpnet i 2013, fikk umiddelbart fem stjerner og regnes som en av landets aller flotteste. Her førsteklasses hytter, fasiliteter, caravan-, telt og bobilplasser med strøm og vanntilkopling, god restaurant og mange aktivitetsmuligheter.

Topcamp Hallingdal ligger en liten spasertur utenfor Ål sentrum, idyllisk langs Hallingdalselva - med noe av landets vakreste fjellandskap og turterreng for vandring og sykkel i nære omgivelser.
Komfortable campingvogn- og bobilplasser på opptil 140 kvm med strøm-, TV, vann og gråvannstilkopling (dog ikke vann i frostperioden). Romslige og lekre hytter med baderom, kjøkken, stor takhøyde, peis og varme gulv, samt panoramavinduer mot Hallingdalselva. I sommerperioden finnes det også glampingtelt
Topcamp Hallingdal ligger en liten spasertur utenfor Ål sentrum, idyllisk langs Hallingdalselva - med noe av landets vakreste fjellandskap og turterreng for vandring og sykkel i nære omgivelser.
Komfortable campingvogn- og bobilplasser på opptil 140 kvm med strøm-, TV, vann og gråvannstilkopling (dog ikke vann i frostperioden). Romslige og lekre hytter med baderom, kjøkken, stor takhøyde, peis og varme gulv, samt panoramavinduer mot Hallingdalselva. I sommerperioden finnes det også glampingtelt til leie.
Bergtatt Bistro er en hyggelig lounge, bar og restaurant. Her serveres lunsj, middag og pizza av lokale råvarer, laget med kjærlighet og du er også velkommen til å sitte ved peisen med noe godt å drikke.
Topcamp Hallingdal har et bredt aktivitetstilbud til store og små, med helårsåpent stort innendørs lekeland og utendørs 12 meter høy lekepark oppetter veggen med kjempesklier. Høyt & Lavt Klatrepark tilbyr luftige utfordringer inkludert to stk 250 meter lange zip-lines over Hallingdalselva og "fritt fall" fra 12 meters høyde. På Hallingdal 4H-gård kan barna få nærkontakt med kaniner, påfugl, geiter, minigris og alpakkaer (det er flest dyr i sommerperioden). Her er Eventyrgolfbane og Hallingdal Sykkelpark med hopp, pump tracks, doseringer og andre tohjuls utfordringer. Badeplass like bortenforferieparken og kajakk, SUP og kanoer til utleie på Strandafjorden. Fiskemuligheter rett fra hytteterrassen, Hallingdalselva er stinn av ørret. Hallingdal er selve vinterparadiset, med mer enn 400 km maskinpreparerte langrennsløyper i alt fra skog- til høyfjellsterreng, samt Ål Skisenter kun 10 minutter unna for alpinister. Flåmsbana, Rallarvegen, fantastiske fjorder og utsiktspunkt er godt innenfor en dagstur.

Image Gallery


cbis:2294757
cbis:2294757
cbis:2294757