Hovmesterne er høyrehånden til restaurantsjefen i den daglige driften og er restaurantens ansikt utad. Hovmesteren er ansvarlig under service, har oversikt over reservasjoner, menyer og koordinerer informasjonen mellom resepsjon, restaurant, bar og kjøkken. Man bør like høyt tempo, god mat og drikke, og klassisk servering.
Du har:
-
God serviceinnstilling og er genuint opptatt av å skape den beste gjesteopplevelsen
-
Høy kompetanse innen etikette og klassisk servering
-
Høy kunnskap og interesse i mat og drikke
-
Gode samarbeidsevner og er løsningsorientert
-
Bra struktur og tar ansvar
-
En positiv attityde, godt humør og ”stå-på” vilje
-
Erfaring fra lignende stilling fra tidligere
-
Behersker engelsk muntlig og skriftlig
Arbeidsoppgaver:
-
Bistå restaurantsjefen med daglig drift
-
Lede servitørene under service
-
Bidra til et godt arbeidsmiljø
-
Planlegging av bemanning etter prognoser og budsjett.
-
Bistå restaurantsjef med administrative oppgaver
-
Bistå restaurantsjef med cost control og bemanning
Vi tilbyr:
-
Et spennende arbeidsmiljø på et av Norges mest berømte og anerkjente reiselivsprodukter
-
Å jobbe sammen med et høyt motivert team
-
Mulighet for personalbolig
-
Konkurransedyktige betingelser
-
Personalfordeler på NHG´s hoteller, samt hos De Historiske Hotel og Spisesteder
-
God utvikling og karrieremuligheter i et firma i vekst
-
Arbeid i kanskje Norges vakreste omgivelser