Dalen Hotel kveld

Vilkår og Betingelser

Inn- og utsjekk
Innsjekk er fra 15.00.
Utsjekk er innen 11.00.

Kleskode
Hotellet oppfordrer til kleskode på hotellet fra aftenen, 18.00. Da starter musikken fra pianisten
I Restaurant Bandak er det kleskode "pent antrekk" under middagen.
Pent antrekk: Bukse, skjørt, kjole, skjorte, blazer og pensko. Blazer finnes til utlån og skjorte kan kjøpes på hotellet.
Kortbukser, sandaler, t-skjorte kan brukes på dagtid.

Ansvarlighet
Bestilleren står ansvarlig for eventuell skade som påføres hotellet som følge av uaktsom eller forsettlig opptreden følget til bestilleren (force majeure). Ved overtredelser vil det få økonomiske konsekvenser. Hotellet forbeholder seg retten til å forvise vedkommende fra hotellet. 

Kommersiell virksomhet
Kommersiell virksomhet i sammenheng med oppholdet skal avtales med hotellet. 

Røykfritt hotell
Dalen Hotel er et røykfritt hotell. Med hensyn til hotellets alder og historiske betydning ber vi om at røyking kun gjøres ved oppmerkede plasser. Ved overtredelse vil det bli ilagt et gebyr à 10.000,-. Ved røyking i fellesområder forbeholder hotellet seg retten å be vedkommende forlate hotellet. 

Gjester per rom
Hotellets rom har kun kapasitet til to gjester per værelse. Er man flere enn to i følget må det bestilles to eller flere rom. Dette gjelder uansett alder på barn.

Barn på hotellet
Barn i alle aldre kan overnatte her.
Barn fra og med 13år blir belastet som voksne på dette overnattingsstedet.
Aldersgrense for å reservere og bo alene på hotellet er 18 år. 

Ekstraseng
Grunnet størrelse på rommene er kun mulighet for ekstraseng på Dalen Suite. Ekstra avgift tilkommer for oppsett og frokost.

Dyr
Hund og katt er tillat på noen rom. Det my avtales med hotellet på forhånd og det tilkommer en avgift på 625,-.

Lost & Found
Gjenglemte eiendeler som blir funnet blir tatt vare på i 3 måneder. Gjesten er selv ansvarlig for å dekke kostnader i forbindelse med ettersending av gjenglemte eiendeler.

Parkering og lading
Det er gratis parkering for hotellets gjester, med god plass og mulighet for elbil-lading. Lading administreres av EasyPark og vi anbefaler å laste ned app før ankomst (Android ; iPhone). Husk ladekabel Type 2.

Force majeure
Force majeure kan påropes dersom gjestens reise til Dalen Hotel gjøres umulig å gjennomføre. Hendelser utenfor avtalepartens kontroll – for eksempel streik, lockout, brann etc. som gjør det umulig å oppfylle forpliktelsene i denne avtale – gir rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar.
Dalen Hotel forbeholder seg retten til å etterprøve alle påberopelser av force majeure fra gjestens side.