Historisk sauna opplevelse


 

Opplev en drømmedag på Dalen Hotel og nyt luksus og avslapning i historiske omgivelser! Fra øyeblikket du ankommer blir du ønsket velkommen med en staselig Afternoon Tea og et glass musserende champagne. Du sjekker inn på ditt historiske rom og gjør deg klar for en fantastisk saunaopplevelse med vårt eksklusive Spa kit fra Babor og et forfriskende bad i innsjøen Bandak.  

Soria Moria Sauna er et kunstverk av en badstue, plassert innerst i Bandak, et steinkast fra Dalen Hotel. Dette er et arkitektonisk smykke av et byggverk, inspirert av landskapet med de majestetiske fjellsidene som bratt forsvinner ned i Bandaksjøen. Badstuen er en del av flere prosjekt langs Telemarkskanalen kalt «Vannvegens fortellingar». 

Etter avkobling og en foryngende spa-opplevelse i Soria Moria Sauna, er det tid for å bytte om til dine beste klær og nyte en aperitiff i baren, før vi ønsker deg velkommen til en kulinarisk opplevelse i Restaurant Bandak. Her vil du få nyte en unik gastronomisk matreise komponert gjennom en utsøkt 4-retters meny. 

Etter middagen inviteres du inn i peisestuen, hvor kveldens pianist spiller flotte pianotoner og historien om Dalen vil bli fortalt. En unik og spesiell historiefortelling du ikke vil gå glipp av. Avslutt kvelden med en forfriskende cocktail i baren, før du trekker deg tilbake til ditt historiske rom for en god natts søvn. Neste morgen venter en velsmakende à la carte frokost før en ny dag kan begynne. 

Bestill nå og nyt din drømmedag på Dalen Hotel!

  • Soria Moria Sauna har en makskapasitet for inntil 10 personer og vi oppfordrer derfor å bestille så tidlig som mulig for å få plass. Ønsker du å ha badstuen for deg selv, må dette bestilles på forhand og i god tid. 

 

Program

Dag 1:

  • Kl. 12:00 / 14:00 Afternoon Tea (husk å bestille tidspunkt på forhånd)
  • Kl. 15:00 innsjekk
  • Kl. 16:00 - 17:30 Soria Moria Sauna med Spa kit fra Babor
  • Kl. 18:00 - 18:45 bordsetning (nøyaktig tidspunkt informeres ved innsjekk) 4-retters meny
  • Kl. 22:00 historiefortelling fremfor peisen for alle hotellets gjester

Dag 2:

  • Kl. 08:00 - 11:00 frokost
  • Kl. 11:00 utsjekk

 

Praktisk informasjon:
Gratis parkering på stedet, lading av el-bil tilgjenglig via easypark.

Bespisning:
Hotellet forbeholder seg retten til å bestemme/justere tidspunkt for å garantere best opplevelse for alle hotellets gjester.

Kleskode:
Restauranten har på kvelden en kleskode og vi ønsker at våre gjester bekler seg pent (bukse, skjorte, dressjakke o.l.) og det er mulig å låne dressjakke på hotellet.

Betaling:
Alle reservasjoner betales i sin helhet ved bestilling.

*Afternoon tea kan dessverre ikke allergitilpasses. Vennligst kontakt hotellet for andre alternativer, eller se lunsjmenyen.

 

Bestill her

Afternoon tea
Soria Moria Sauna
Restaurant