Å lede frokostteamet er en viktig og sentral rolle. Her jobber du sammen med Executive Head Chef Mikael Öster for å skape de mest fantastiske frokostopplevelsene. Hotellet har stor fokus på den kulinariske gjestereisen gjennom hele oppholdet.
Du har:
-
Erfaring fra servering
-
Lagspiller
-
Øye for detaljer
-
God struktur og tar ansvar
-
Erfaring fra servering
-
God serviceinnstilling og er genuint opptatt av å skape den beste gjesteopplevelsen
-
Gode samarbeidsevner og er løsningsorientert
-
En positiv attityde, godt humør og ”stå-på” vilje
-
Behersker engelsk godt, både muntlig og skriftlig
Arbeidsoppgaver:
-
Kvalitetssikring av daglig drift av frokosten
-
Coache, lede og utvikle ditt eget team i frokosten
-
Skape ett godt arbeidsmiljø
-
Planlegging av bemanning etter prognoser og budsjett i samarbeid med restaurantsjef
Vi tilbyr:
-
Et spennende arbeidsmiljø på et av Norges mest berømte og anerkjente reiselivsprodukter
-
Å jobbe sammen med et høyt motivert team
-
Mulighet for personalbolig
-
Konkurransedyktige betingelser
-
Personalfordeler på NHG´s hoteller, samt hos De Historiske Hotel og Spisesteder
-
God utvikling og karrieremuligheter i et firma i vekst
-
Arbeid i kanskje Norges vakreste omgivelser