Tilbud - Bourgeoise de Printemps!


 

Et helt magisk tilbud - Bourgeoise de Printemps!

Nå gir vi deg et magisk tilbud på vårens eksklusive pakke med en spesialkomponert tre-retters meny, Menu Bourgeoise de Printemps, (Vårens adelige meny) inklusive nøye utvalgte viner.

Nå! Fra 5372,- for 2 personer (ord. pris fra 6320)*

Møt våren i Dalen, nyt det gode liv og opplev en vidunderlig reise i tid i vårt eventyrhotells flotte atmosfære. Du kan blant annet se frem til en herlig kveld med aperitiff i baren før du du kan nyte den utsøkte franskinspirerte middagen med vårens primører i restaurant Bandak. Etter måltidet samles vi i peisestuen, hotellets hjerte. Her nytes god drikke og godt selskap akkompagnert med klavermusikk fra hotellets pianist. Klokken 22.00 fortelles historien om Dalen Hotel foran den åpne peisen, ja, det er noe helt spesielt. 

Etter en god natts søvn serveres á la carte frokost i restauranten, og kanskje du nyter en kopp kaffe på verandaen. Ta gjerne en tur i vår vakre hotellhage ned til Soria Moria Sauna ved innsjøen Bandak før det er på tide å reise videre. 

Bli litt lengre og nyt enda litt mer!

Hvorfor ikke bli en ekstra natt i vår magiske atmosfære? Gi deg selv tid til å koble ut, oppleve mer og nyt litt ekstra av reisen tilbake i tid som vår gjest.
  
Ekstra overnatting ved booking av Bourgeoise de Printemps. 2495,- for 2 personer**

*Pakken bookes online og gjelder for opphold i perioden 28.04 – 18.05 . Med reservasjon ved fullbooket hotell. 
**Gjelder ikke for kategoriene suite og dragetårn suite.
 

Bestill her

Restaurant Bandak bord
Drink Dalen Bar
Peisestuen Dalen Hotel
Soria Moria Sauna
Frokost restaurant Bandak
Dalen Hotel bilspeil