Vandretur – «I Rui-jentenes fotspor» med overnatting på Dalen Hotel


 

Inkludert i pakken er: overnatting Dalen Hotel®, inngangsbillett til Vest-Telemark Museum, fire-retters middag, frokost og afternoon tea (kl 12:00-15.00).*

Pakken er tilgjengelig fra gjennom hele sesongen (museet er åpent fra 1. mai til 15. september)

Vi anbefaler at dere startert med en omvising i museum/stavkirke. Deretter drar dere ut på vandretur tilbake til Dalen. Det er en tur med en del bratte partier, men spekket med kultur, historie og fantastisk utsikt. Ta deg god tid på turen ned. Ser du etter, vil du finne en spennende flora med innslag av mange varmekjære planter. Alternativ løype på siste del av turen ned mot Dalen – via «Villaen» (denne store, røde bygningen var direktørbolig under drift av Molybdengruvene i berget) til kommunehuset. Herifra kan du gå ned til Dalen Bryggje og tilbake til hotellet langs vannkanten. På veien bør du få med deg de fantastiske utsiktspunktene (skilta) og nyte nostalgien på Rui. Se Rui-jentene som om sommeren står utenfor turistkontoret i sentrum av Dalen. De er avbildet i full størrelse – ca 1,20 meter høye. På turistkontoret får du kart og mer informasjon.

Ta med deg drikke og gode tursko. Turen er ca 5 km. Gradert rød.

*Husk å bestille klokkeslett for afternoon tea. Afternoon tea tilbys dessverre ikke allergitilpasset. Dersom dere har behov for allergitilpassing må dere informere oss på forhånd så vil vi tilby dere et alternativ.

Bestill her

AT
Middag
Restaurant Bandak