Vandretur – «I Rui-jentenes fotspor» med overnatting på Dalen Hotel


 

Inkludert i pakken er: overnatting Dalen Hotel®, inngangsbillett til Vest-Telemark Museum, 4-retters middag, frokost og afternoon tea.

*Husk å bestille klokkeslett for afternoon tea. Afternoon tea tilbys dessverre ikke allergitilpasset, dersom noen i reisefølget har behov for glutenfri kost må dere informere oss på forhånd så vil vi tilby dere et alternativ.

Pakken er tilgjengelig fra gjennom hele sesongen (museet er åpent fra 1. mai til 15. september) Vi anbefaler omvising i museum/stavkirke og lunsj på museet før du tar ut på vandretur tilbake til Dalen. Det er en tur med en del bratte partier, men spekka med kultur, historie og fantastisk utsikts. Ta deg god tid på turen ned.

Ser du etter, vil du finne en spennende flora med innslag av mange varmekjære planter. Alternativ løype på siste del av turen ned mot Dalen – via «Villaen» (denne store, røde bygningen var direktørbolig under drift av Molybdengruvene i berget) til kommunehuset. Herifra kan du gå ned til Dalen Bryggje og tilbake til hotellet langs vannkanten. På veien bør du få med deg de fantastiske utsiktspunktene (skilta) og nyte nostalgien på Rui.

Program

Dag 1:

  • Kl. 12:00 / 14:30 afternoon tea (husk å bestille tidspunkt på forhånd)*
  • Kl. 15:00 innsjekk
  • Kl. 18:00 - 18:45 bordsetning (nøyaktig tidspunkt informeres ved innsjekk) 4-retters meny
  • Kl. 22:00 historiefortelling fremfor peisen for alle hotellets gjester

Dag 2:

  • Kl. 08:00 - 11:00 frokost
  • Kl. 11:00 utsjekk
     

*Museet er åpent 10:00-17:00, dere velger selv når dere ønsker å gå turen. Husk å hente billett i resepsjonen.

 

Praktisk informasjon:
Gratis parkering på stedet, lading av el-bil tilgjenglig via easypark.

Bespisning:
Hotellet forbeholder seg retten til å bestemme/justere tidspunkt for å garantere best opplevelse for alle hotellets gjester.

Kleskode:
Restauranten har på kvelden en kleskode og vi ønsker at våre gjester bekler seg pent (bukse, skjorte, dressjakke o.l.) og det er mulig å låne dressjakke på hotellet.

Betaling:
Alle reservasjoner betales i sin helhet ved bestilling.

 

Bestill her

AT
Middag
Restaurant Bandak