Restaurant Bandak

Restaurant Bandak

Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Med Michelin-stjerne kjøkkensjef Mikael Öster og høy dekorert team er restaurantopplevelsen i fokus under et besøk på hotellet. I tråd med hotellets historie og orginale utganspunkt er menyen franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
 
Hotellets restaurant tilbyr tre- og fem-retters meny, det er også mulighet for Á la carte og Chambre séparée. Restauranten dekkes opp i klassisk stil med hvite duker og levende lys og man blir servert med hvite hansker og tversover. Restauranten har på kvelden en kleskode og vi ønsker at våre gjester bekler seg pent (bukse, skjorte, dressjakke o.l.) og det er mulig å låne dressjakke på hotellet. 
 
Spisesalen er beholdt i historisk stand og omtales som en av hotellets viktigste severdigheter av riksantikvaren. 
 
Bord i restauranten er i utgangspunktet forbeholdt overnattende hotellgjester, men ta gjerne kontakt for å undersøke aktuelle datoer. 

 


Privat salong/Chambre séparée
Vi vil også gjøre våre gjester oppmerksomme på at hotellet har mulighet til å reservere privat salong/Chambre séparée for middager med gullkant.


Presseomtaler Restaurant Bandak / Dalen Hotel:

Presseomtale i Dagens Næringsliv 30.08.2019