Restaurant Bandak

Restaurant Bandak

Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Med Michelin-stjerne kjøkkensjef Mikael Öster og høy dekorert team er restaurantopplevelsen i fokus under et besøk på hotellet. I tråd med hotellets historie og orginale utganspunkt er menyen franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
 
Hotellets restaurant tilbyr tre- og fem-retters meny, det er også mulighet for Á la carte og Chambre séparée. Restauranten dekkes opp i klassisk stil med hvite duker og levende lys og man blir servert med hvite hansker og tversover. Restauranten har på kvelden en smart casual dresscode og det er mulig å låne dressjakke på hotellet. 
 
Spisesalen er beholdt i historisk stand og omtales som en av hotellets viktigste severdigheter av riksantikvaren. 
 
Bord i restauranten er i utgangspunktet forbeholdt overnattende hotellgjester, men ta gjerne kontakt for å undersøke aktuelle datoer. 

 


Privat salong/Chambre séparée
Vi vil også gjøre våre gjester oppmerksomme på at hotellet har mulighet til å reservere privat salong/Chambre séparée for middager med gullkant.


Presseomtaler Restaurant Bandak / Dalen Hotel:

Presseomtale i Dagens Næringsliv 30.08.2019