Kontakt oss gjerne for gruppe og selskapsmenyer. Vi skreddersyr løsninger som passer de fleste grupper og formål og kombinerer gjerne hotellets restaurant, majestetiske Hall, selskapslokale, terrasse, hagen og de historiske salongene.

Salonger og Suite
Våre 3 flotte salonger kan skilles av til å holde enkle møter eller å sitte adskilt for gruppearbeid.

Restaurant
Vår store restaurant kan brukes til konferansesal og tar opp til 120 personer i kinooppsett.

Victoriarommet
Victoriarommet er et nydelig selskapslokale som passer perfekt til mellomstore gruppe på 20 til 30 gjester for chambre séparée, bryllup, konfirmasjon eller mer. Dette kan leies for 15 000 for en kveld.

 

Hagesalongen
Hagesalongen passer perfekt som et chambre séparée for grupper fra 8 til 14 gjester. Dette kan leies til 7 500,- for en kveld.

 

Tokke Kulturhus
Dalen har et nytt og svært moderne kulturhus der det er muligheter for å holde store arrangementer, kurs, møter og seminarer. Leie av disse lokalene kan kombineres med bruk av Dalen Hotel. Videre informasjon om lokalene finnes på www.tokke.kommune.no under kultur og fritid. Kulturhuset ligger kun 10 minutters gange fra hotellet.

Teknisk utstyr
Dalen Hotel® har gratis trådløst internett med god kapasitet i hele bygningen. Hotellet har ellers til rådighet projektor, lerret og flippover.

Vi hjelper dere til å finne den løsningen som passer best for deres behov. Kombiner gjerne deres opphold med aktiviteter i området, forslag finnes under aktiviteter og tilbud.