Dalen Hotel
Afternoon tea
Møte Dalen Hotel
Møte Dalen Hotel
Restaurant
Soria Moria
M/S Henrik Ibsen

Once in a lifetime - eksklusiv tilgang til Eventyrhotellet!

 

Se for deg at din bedrift og ditt team for et aldeles magisk trehotell, med tårn, spir, drager og utskjæringer fra 1894 i et en fantastisk naturskjønn setting ved innsjøen i enden av Telemarkskanalen helt for dere selv

Her snakker vi virkelig om en «Once in a lifetime» konferanse, men som dere garantert kommer til å ønske å gjøre på nytt. En helt unik møteopplevelse som blir et minne for livet. 

For på Dalen Hotel er tiden relativ og sammen tar dere en reise tilbake i tid samtidig som dere skap et sterkt lag for fremtiden-

Og tiden dere har når dere på tur sammen er verdifull så pass på å ha det gøy, slapp av, reflekter og «bare» være sammen med en afternoon tea, med prøvelser eller aktiviteter i hagen og en fantastisk badeopplevelse ved Soria Moria Sauna.  Se tips nedefor på hvordan vi kan hjlpe dere med å designere deres beste konferanseopplevelse. 
 

Once in a lifetime - eksklusiv tilgang inneholder:

 

Dag 1:

Lunsj ved ankomst med en enhet mineralvann serveres i en av salongene eller på terrassen.

Konferanserom med kaffe/te/vann samt en servering av bakverk og frukt

Kveldens fire-retters franskinspirerte middag nytes i restaurant Bandak. Ett flott utvalg av viner som passer perfekt til deres middag kan komplementeres med.

Once upon a time... historien om Dalen, fortelles fremfor peisen i hotellets hjerte, peisestuen. Dere får et glass champagne til historiefortellingen. 

Sov godt i et nydelig historisk rom.

 

Dag 2:

Á la carte frokost

Konferanserom med kaffe/te/vann samt en servering av bakverk og frukt

Lunsj ved avreise med en enhet mineralvann.

 

Design din beste Once in a lifetime-konferanseopplevelse:

 

Sail away - kanalcruise

Veteranskipet M/S Henrik Ibsen tar med dere på en seilas langs den vakre Telemarkskanalen til og fra konferansen på Dalen Hotel

 

Afternoon Tea

En verdsatt nydelig klassiker med en mengde godsaker i en av salongene, ute på terrassen eller kanskje som en herlig piknik i hagen?

 

Wine O´Clock

Få en smak av tre gode viner og en utfyllende forklaring fra vår vinekspert i nydelige omgivelser i salongen eller utomhus avhengig av sesongen.

 

Vi gir deg tid-avslapning

Et bad i Bandak ved Soria Moria Sauna er noe helt spesielt.. Den oppfriskende og samtidig avslappende opplevelse heves med vårt Soria Moria Sparitual-kit med peshtemal, skrubb-børste og utvalgte eksklusive produkter for ansikt og kropp fra BABOR.

 

Opplev mer magi i vårt nærområde

Gå for eksempel i Rui-jentenes fotspor fra Dalen og opp et kunstverk av en trapp, laget av sherpaer fra Nepal. Det er 810 trappetrinn og ca. 200 høydemeter. Fra Rui-plassen vil du få en fantastisk utsikt over Bandak. Flere vandringsturer finnes. Glem ikke Eidsborg stavkirke, den er bygget i 1250 – 1270, og er en av de best bevarte stavkirkene i landet. Book in guidet tur til Rui-plassen eller til andre attraksjoner i nærområdet.

 

Gave til medarbeiderne

Boken om Dalen Hotel blir ett flott minne om oppholdet.

 

Once in a lifetime - eksklusiv tilgang til Eventyrhotellet!

Tilgjengelig søndag - torsdag 1 mai - 9 juni  samt 21 august - 6 oktober. Kontakt oss for et tilbud.

 

Servering restaurant Bandak
Soria Moria Sauna
M/S Henrik Ibsen