M/S Henrik Ibsen® i Telemarkskanalen

Høsten 2009 kjøpte eieren av Dalen Hotel®, Thor Morten Halvorsen, M/S Henrik Ibsen® og dannet Telemarkskanalen Skipsselskap AS. For at veteranskipet fra 1907 skulle bli godkjent til igjen å frakte passasjerer på Telemarkskanalen. Fra juni 2010 var det nødvendig med en omfattende restaurering av båten. Skrog og motor ble gjort i stand ved Hansen og Arntsen i Langesund høsten 2009. Fra romjulen lå M/S Henrik Ibsen® til restaurering hos båtbygger Geir Røvik på Fjærholmen ved Tønsberg. Her fikk skipet nye dekk, styrhus, toaletter og innredninger, nytt elektrisk utstyr og omfattende moderne sikkerhetsutstyr. Restaureringsarbeidet pågikk frem til midten av juni 2010 og «nye» M/S Henrik Ibsen® ble satt i rutetrafikk til stor glede for passasjerer på Telemarkskanalen.

Sykkelpakker ved Telemarkskanalen

Det er med stolthet vi inviterer ombord til en spektakulær og historisk reise på Telemarkskanalen, med høy grad av komfort og service i det som er en av Norges vakreste naturopplevelser

Rutetider 2015

M/S Henrik Ibsen® vil seile i rutetrafikk fra 20. mai – 19. september 2015.

Menyer til skipets restaurant:

Velkommen ombord i en nyoppusset og nyrestaurert M/S Henrik Ibsen®!

Bestill på nett

Vi ønsker dere en flott opplevelse med en nyrestaurert MS Henrik Ibsen® og de andre båtene på Telemarkskanalen i sommersesongen.