Kurs og konferansepakker

Private selskap

Ønsker du en skreddersydd løsning for en gruppe til en spesiell anledning?

Vi kan bidra til å sette sammen en løsninger som passer de fleste grupper og formål, og kombinerer gjerne hotellets restaurant, majestetiske Hall, selskapslokale, terrasse, hagen og de historiske salongene.

Salonger og Suite

Våre 5 flotte salonger kan skilles av til å holde enkle møter eller å sitte adskilt for gruppearbeid. Suiten har mulighet for møtebord opp til 10 personer.

Restaurant

Vår store restaurant kan brukes til konferansesal og tar opp til 120 personer i kinooppsett.

Tokke Kulturhus

Dalen har et nytt og svært moderne kulturhus der det er muligheter for å holde store arrangementer, kurs, møter og seminarer. Leie av disse lokalene kan kombineres med bruk av Dalen Hotel. Videre informasjon om lokalene finnes på www.tokke.kommune.no under kultur og fritid. Kulturhuset ligger kun 10 minutters gange fra hotellet.

Teknisk utstyr

Dalen Hotel® har gratis trådløst internett med god kapasitet i hele bygningen. Hotellet har ellers til rådighet projektor, lerret og flippover.

Vi hjelper dere til å finne den løsningen som passer best for deres behov. Kombiner gjerne deres opphold med aktiviteter i området, forslag finnes under aktiviteter og tilbud.

 

Vi kan også anbefale vår Kurs- og konferanse pakke.