Kulinarisk opplevelse


 

Vi frister ganen allerede på rommet med både Champagne og sjokolade. På ettermiddagen serveres afternoon tea (kl 12:00 - 15:00)*. Aperitiff serveres i baren, en 6-retters meny med lokale råvarer som hovedtema, med nøye utvalgt fransk vinpakke (5 glass). Kaffe tilbys foran peisen til vakker pianomusikk. A la carte frokost serveres og nyt gjerne en god kopp kaffe på verandaen innen avreise.

Program

Dag 1:

  • Kl. 12:00 / 14:30 afternoon tea (husk å bestille tidspunkt på forhånd)
  • Kl. 15:00 innsjekk
  • Kl. 18:00 - 18:45 bordsetning (nøyaktig tidspunkt informeres ved innsjekk) 6-retters meny med vinpakke på seks glass
  • Kl. 22:00 historiefortelling fremfor peisen for alle hotellets gjester

Dag 2:

  • Kl. 08:00 - 11:00 frokost (husk å bestille tidspunkt ved innsjekk
  • Kl. 11:00 utsjekk

Praktisk informasjon:
Gratis parkering på stedet, lading av el-bil tilgjenglig via easypark.

Bespisning:
Hotellet forbeholder seg retten til å bestemme/justere tidspunkt for å garantere best opplevelse for alle hotellets gjester.

Kleskode:
Restauranten har på kvelden en kleskode og vi ønsker at våre gjester bekler seg pent (bukse, skjorte, dressjakke o.l.) og det er mulig å låne dressjakke på hotellet.

Betaling:
Alle reservasjoner betales i sin helhet ved bestilling.

*Afternoon tea tilbys dessverre ikke glutenfritt, dersom noen i reisefølget har behov for glutenfri kost må dere informere oss på forhånd så vil vi tilby dere et alternativ.

 

Bestill her

Kveite
Meny Restaurant Bandak
Jordbær