Restaurant Bandak

Mikael Öster - Executive kjøkkensjef

Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Med Michelin stjerne kjøkkensjef Mikael Öster og høy dekorert team er restaurantopplevelsen i fokus under et besøk på hotellet. I tråd med hotellets historie og orginale utganspunkt er menyen franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
 
Hotellets restaurant tilbyr tre- og fem-retters meny, det er også mulighet for Á la carte og chambre séparée. Restauranten dekkes opp i klassisk stil med hvite duker og levende lys og man blir servert med hvite hansker og tversover. Restauranten har på kvelden en smart casual dresscode og det er mulig å låne dressjakke på hotellet. 
 
Spisesalen er beholdt i historisk stand og omtales som en av hotellets viktigste severdigheter av riksantikvaren. 
 
Bord i restauranten er i utgangspunktet forbeholdt overnattende hotellgjester, men ta gjerne kontakt for å undersøke aktuelle datoer. 

Mikael Öster

Mikael Öster
Executive kjøkkensjef

Mikael har en bred erfaringsbakgrunn. Han har jobbet i Sveits, Frankrike, Kanada, Danmark og Island og har en karriere som blant annet omfatter mer enn 10 år som eier og driver av Westra Piren Restaurang i Göteborg, en restaurant hvor han i mange år var innehaver av en stjerne i den berømte Michelin-guiden.

Han fått med seg eksepsjonelle utmerkelser som Gastronomiska Akademiens Guldmedalje, Västsvenska Restaurangakademiens Guldmedalje og vært plukket ut til Relais Gourmands «50 Greatest Chefs in the World».