Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. I tråd med hotellets historie og orginale utganspunkt er menyen franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
Hotellets restaurant tilbyr 4- og 6-retters meny, det er også mulighet for Chambre séparée. Restauranten dekkes opp i klassisk stil med hvite duker og levende lys og man blir servert med hvite hansker og tversover. Restauranten har på kvelden en smart casual dresscode og det er mulig å låne dressjakke på hotellet.
Spisesalen er beholdt i historisk stand og omtales som en av hotellets viktigste severdigheter av riksantikvaren.
Ønsker du å spise i restaurant Bandak uten å overnatte?
For gjester uten overnatting slipper vi nå et lite utvalg bord hver kveld hvor dere kan nyte vår 4- eller 6-retters meny. Det tilbys også spennende vinpakker som tilvalg.
(Overnattende gjester; bestill bord sammen med rom eller kontakt oss direkte på [email protected] // +47 350 79 000)