Hotellpakker

Bryllup på romantiske Dalen Hotel

Foto: Skoddestudio

Bryllup med historisk sus i fantastiske Eidsborg stavkirke eller i hotellets hage og bryllupsfest på Dalen Hotel.

På Dalen Hotel har vi lange tradisjoner og erfaring med Bryllup og bryllupsfeiring. Det være seg mindre bryllup i selskapslokalet Victoria, eller så kan dere gi dere selv en herskapelig følelse ved å leie hele hotellet!

Vi hjelper dere med å skreddersy både vielse og feiringen slik at bryllupet blir en opplevelse med gode minner dere kan leve på lenge på. Ta gjerne også utgangspunkt i vår bryllupsplanlegger.


Vår populære bryllupskuvert inkluderer:

  • Aperitiff.
  • 3 retters middag, tre glass vin til maten.
  • Kaffe, avec.
  • Festoppdekking og lys.

Overnatting på romantiske Dalen Hotel, kommer i tillegg og kan bestilles etter ønske og behov.

 

Festmiddager og bryllup

Er det bryllup eller andre anledninger som skal feires har vi en egen festmeny til dette.
Vår kjøkkensjef eller direktør kommer gjerne med anbefalinger eller råd for et vellykket festmåltid.

Eidsborg Stavkirke

Norges mest romantiske stavkirke, Eidsborg stavkirke fra rundt år 1250, ligger rett ved hotellet og kan gjerne benyttes til bryllup.
Mer om kirken kan du også finne på www.vest-telemark.museum.no.

Skyss til og fra vielsen

Vi kan pynte hotellets ærverdige jaguar eller hotellbuss og bringe eller hente dere etter vielsen slik at dere selv og deres brudefølge får en opplevelse på veien frem og tilbake til hotellet i storslått natur. For tur i området på Dalen er det også mulig å skaffe hest med flott gammel kjerre.

Vielse på hotellets eiendom

Dere må gjerne benytte anledningen til å ha selve vielsen på hotellet være seg inne, på verandaen eller i den storslåtte hagen. Mulighetene er mange, men det viktigste er at det blir den rammen rundt det drømme- og eller eventyrbryllupet dere ønsker dere i flotte historiske omgivelser.

Andre gode hjelpere

På Dalen finnes det en flott blomsterbutikk som kan lage oppsatser og brudebuketter etter ønske. Her finnes også frisører og muligheter for velværetjenester som hudpleie kropp- og ansiktsbehandlinger.

Til foto- og video anbefaler vi Skoddestudio som er lokalisert på Dalen.

Festmeny

Vi hjelper dere med menyvalg og drikke som passer godt til. Ta gjerne kontakt og vi sender dere ulike meny-alternativer. Bryllupskaken og øvrige kaker kan bestilles gjennom oss, vår gode samarbeidspartner lager denne etter deres ønske.

 

Bestill bryllupskuvert fra kr 1600,- per person.

 

For forespørsel, reservasjon og hjelp til skreddersydd bryllup, kontakt oss direkte på telefon +47 35 07 90 00 eller send e-post til post@dalenhotel.no

 

Vi anbefaler også Boblende romantikk på Eventyrhotellet.