Grand Experience


 

«Once upon a time ...» Slik begynner eventyrene. Og The Grand Experience er en uforglemmelig, luksuriøs altomfattende opplevelse for deg som ønsker å nyte vårt eventyrhotell på beste måte.

Tidsreisen din får en perfekt start når du sjekker inn og blir møtt av boblende, god champagne og sjokolade på rommet. Med to netter hos oss på eventyrhotellet gir du deg selv verdifull tid til å slappe av i vår fantastiske atmosfære, gå på oppdagelsesferd i omgivelsene våre, nyte «afternoon tea» servert i en av de vakre salongene eller på verandaen med utsikt over hagen og Bandak.

Kveldene er like magiske. De franskinspirerte middagene er deilige og veltilberedte og serveres med utvalgte viner. Deretter synker du komfortabelt ned i peisestuen og lenestolene for de gode samtaler akkompagnert av pianomusikk. Det blir historiefortelling ved peisen før det er på tide å drømme deg bort om morgenens deilige frokost.

Høres det ut som et helt magisk eventyr? Er du klar for «The Grand Experience»?

Program

Dag 1:

  • Kl. 15:00 innsjekk
  • Kl. 18:00 - 18:45 bordsetning (nøyaktig tidspunkt informeres ved innsjekk) 4-retters meny med vinpakke tre glass
  • Kl. 22:00 historiefortelling fremfor peisen for alle hotellets gjeste

Dag 2:

  • Kl. 08:00 - 11:00 frokost
  • Kl. 12:00 / 14:30 afternoon tea (husk å bestille tidspunkt på forhånd)
  • Kl. 18:00 - 18:45 bordsetning (nøyaktig tidspunkt informeres ved innsjekk) 6-retters meny med vinpakke fem glass

Dag 3:

  • Kl. 11:00 utsjekk
     

Praktisk informasjon:
Gratis parkering på stedet, lading av el-bil tilgjenglig via easypark.

Bespisning:
Hotellet forbeholder seg retten til å bestemme/justere tidspunkt for å garantere best opplevelse for alle hotellets gjester.

Kleskode:
Restauranten har på kvelden en kleskode og vi ønsker at våre gjester bekler seg pent (bukse, skjorte, dressjakke o.l.) og det er mulig å låne dressjakke på hotellet.

Betaling:
Alle reservasjoner betales i sin helhet ved bestilling.

Pakken inkluderer:
Overnatting to netter, frokost, 4-retters meny + vinpakke tre glass dag 1 og 6-retters meny + vinpakke fem glass dag 2, afternoon tea og champagne og sjokolade ved ankomst.

 

Bestill her

Afternoon tea
Utsikt St. Olaf
Champagne på rommet