Grand Experience


 

«Once upon a time ...» Slik begynner eventyrene. Og The Grand Experience er en uforglemmelig, luksuriøs altomfattende opplevelse for deg som ønsker å nyte vårt eventyrhotell på beste måte.

Tidsreisen din får en perfekt start når du sjekker inn og blir møtt av boblende, god champagne og sjokolade på rommet. Med to netter hos oss på eventyrhotellet gir du deg selv verdifull tid til å slappe av i vår fantastiske atmosfære, gå på oppdagelsesferd i omgivelsene våre, nyte «afternoon tea» servert i en av de vakre salongene eller på verandaen med utsikt over hagen og Bandak.

Kveldene er like magiske. De franskinspirerte middagene er deilige og veltilberedte og serveres med utvalgte viner. Deretter synker du komfortabelt ned i peisestuen og lenestolene for de gode samtaler akkompagnert av pianomusikk. Det blir historiefortelling ved peisen før det er på tide å drømme deg bort om morgenens deilige frokost.

Høres det ut som et helt magisk eventyr? Er du klar for «The Grand Experience»?

Pakken inkluderer:

Overnatting to netter, frokost, fire-retters middag /m vinpakke tre glass dag 1 og seks-retters middag og vinpakke fem glass dag 2, afternoon tea og champagne og sjokolade ved ankomst.

 

Bestill her

Afternoon tea
Utsikt St. Olaf
Champagne på rommet