Dalen Hotel

Ditt første besøk til Dalen Hotel

Dalen Hotel er et av norges mest kjente historiske hoteller med en sterk satnings på fine dining, historiske verdig og et ønsker å være "et spa for sjelen". Hos oss senker du skuldrene og nyter en reise tilbake i tid med god mat, spennende historiske og godt vertskap.

 

Resepsjonen

Resepsjonen

Her sjekker du inn og får utleveert romnøkkel og ved kapasitet vil du ordinært også bli vist til rommet. Innsjekken begynner 15:00, men mange gjester velger å ankomme hotellet tidligere for nyte lunsj eller afternoon tea. Husk at dette må forhåndsbestilles senest 24 timer før ankomst. Ved innsjekk bestiller dere også tid(er) for frokost resten av oppholdet.

Etter innsjekk kan du se deg rundt i våre historiske omgivelser og kanskje besøke hotellets ender i sin andedam? Det er også mulig å bestille et Saunakit til Soria Moria sauna i tidsrommet 14:00 - 16:00 om dere ønsker å unne dere en ekstra fin start på oppholdet.

Afternoon tea

Lunsj og afternoon tea.

Klassiske lunsjretter serveres i den majestetiske Hallen, husets salonger eller ute på terrassen fra klokken 12.00 til 15.00. Vi anbefaler å reservere på forhånd da både hotellet og lunsjen er veldig populær.


Vi minner om at overnattende hotellgjester som ønsker lunsj eller har Afternoon Tea inkludert i pakken også må avtale tid. 

 

Mer informasjon

Restaurant

Restaurant Bandak

De fleste av hotellets gjester er her for å oppleve vår fantastiske restaurant Bandak. Vi har ikke a la carte, men velger i stedet å servere fire og seks-retters menyer hver kveld med mulighet for fantastisk vin pairing. Restauranten er åpen kun ved forhåndsbestilling og hotellets gjester vil alltid bli prioritert.

For gjesten uten overnatting anbefaler vi å forsøke utenom hotellets høysesong grunnet stor pågang.