Dalen Hotel - vandretur: Lårdalstigen

Lårdalstigen er populær vandretur langs Telemarkskanalen i høydene mellom Lårdal og Dalen.

Lårdalstigen er populær vandretur langs Telemarkskanalen i høydene mellom Lårdal og Dalen.

Dere ankommer dalen og nyter en tre-retters middag før dere overnatter i valgt romtype. Neste morgen er det frokost før dere tar kanalbåten fra Dalen til Lårdal. Med på turen får dere med ryggsekk med nistepakke og drikke.Dag 1:Ankomst Dalen Hotel, innsjekking fra 15:00. Nyt kveldens tre-retters middag i restauranten og slapp av fremfor peisen i forberedelse til morgendagens tur. Dag 2:07:00 frokost, husk sekk med nistepakke og vann fra resepsjonen.08:00 / 08:35 avreise fra Lastein Brygge med...
Dere ankommer dalen og nyter en tre-retters middag før dere overnatter i valgt romtype. Neste morgen er det frokost før dere tar kanalbåten fra Dalen til Lårdal. Med på turen får dere med ryggsekk med nistepakke og drikke.

Dag 1:

Ankomst Dalen Hotel, innsjekking fra 15:00. Nyt kveldens tre-retters middag i restauranten og slapp av fremfor peisen i forberedelse til morgendagens tur. 

Dag 2:

  • 07:00 frokost, husk sekk med nistepakke og vann fra resepsjonen.
  • 08:00 / 08:35 avreise fra Lastein Brygge med kanalbåten
  • 08:35 / 09:00 ankomst Lårdal Brygge og turstart.


Turen er omtrent 14 kilometer lang og egner seg best for de godt trente/turvante. Anbefalt turtid er 6-8 timer og dere er tilbake på Dalen rundt 17:00/18:00 for hjemreise, alternativt kan dere reservere ytterligere en natt på Dalen Hotel for å slappe av etter turen.

God tur!

Book now