Dalen Hotel® dagspa

Dalen Hotel® tilbyr dagspa med ulike former for massasje og velværebehandlinger i hotellets behandlingsrom hvor du kommer du inn i en atmosfære av ro, stillhet og varme. Vi har et variert behandlings -og aktivitetstilbud, med et tydelig fokus på indre fred og velvære. Det er en kunst å ta vare på seg selv og sin egen helse. Det er en kunst å kunne stoppe opp, og slappe av, i et hektisk liv. Det er en kunst å komme forbi stresset og rastløsheten, og å finne hvile og fred i kropp og sjel.


Vårt behandlingsrom er lekkert innredet med god plass og lyse fargetoner – her vil du finne roen og nyte den gode atmosfæren. Vi skreddersyr gjerne et program fra topp til tå for deg, dine venner eller din bedrift enten du er mann eller kvinne.

Du kan bestille behandlinger ved å ringe på 35 07 90 00, eller ved å sende e-post til post@dalenhotel.no. Det er 16 års aldersgrense for behandlinger hos Dalen Hotel Velvære.

Prisliste og oversikt over velværebehandlinger se Spa og wellness meny 2016 (Pdf)

Velværeetikette

Før massasje behandlinger

Vi anbefaler alle våre klienter å være nydusjet, og ankomme i god tid til massasjebehandlinger ikledd badekåpe og tøfler, som tilbys av hotellet. Undertøy beholdes på. For gjester som ikke bor på hotellet kan man dusje på hotellet ved henvendelse i resepsjonen.

Sen ankomst

Dersom sen ankomst er uunngålig vennligst ring og gi resepsjonisten beskjed om når det er mulig å komme. Sen ankomst vil dessverre redusere behandlingstiden, da vi må avslutte som planlagt for å kunne ta vel imot neste gjest.

Avbestilling

Dersom du blir forhindret til å møte opp til avtalt time, ber vi om at denne avbestilles senest 24 timer i forveien. Avtalte timer som ikke benyttes må betales i sin helhet.