Restaurant – «En smak av Telemark»

Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Restauranten har engasjert en sterk brigade med unge og ambisiøse kjøkken- og restaurantfaglige medarbeidere fra inn og utland. Alle er inspirert av Telemark som region med spennende råvarer og tradisjonsrike oppskrifter, i tilegg så er vi flinke til å benytte oss av gode råvarer og ideer fra resten av verden når vi ikke har tilgang til utelukkende lokale alternativer. Hotellets menyer inviterer til både ”En smak av Telemark» og andre gode matopplevelser.

 


Frokost – Start dagen med en rikholdig frokost med varme og kalde retter, friskpresset juice og lokal eplemost.

img_2407

 


Lunsj – Klassiske lunsjretter serveres fra lunsjmenyen i den majestetiske Hallen, husets salonger eller ute på terrassen – I hovedsesongen kl 12.00 – 15.30

dalen-hotel-restaurant


Afternoon Tea – 3 sandwiches, hjemmelaget bakverk og petit fours og te serveres i mellom kl 12.00 – 15.30 i hovedsesongen

img_0244


Middag – A la carte meny og dagens 5 retters meny basert på lokale råvarer med vinpakke serveres i hotellets restaurant – kl 18.00 – 22.00. Vi anbefaler våre eksterne spisegjester å bestille bord i restauranten via telefon eller e-post.


Lobby bar og pianist i Hallen – 6 kvelder i uken spiller hotellets pianist klassiske toner i hotellets majestetiske Hall.

img_1170


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


img_1826

Hotellets lokale spesialitet er and fra gårdsslakteriet Holte Gård i Drangedal.

En av hotellets hoffleverandører er Holte Gård i Drangedal som leverer deres store og kjente spesialitet and. Holte Gård er et gårdsslakteri og landets eneste private småskala slakteri på fjørfe. En fordel med et eget slakteri på gården er at fuglene slipper transport over lange avstander.


Menyer:

  • En sesongtilpasset a la carte meny tilbys hver kveld i hotellets restaurant.
  • Kontakt oss gjerne for oppdaterte gruppe- og festmenyer.